Izjava o privatnosti

Obavezujemo se pružati zaštitu osobnim podacima klijenta, na način da prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o klijentima / korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informiramo klijente o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito dajemo klijentima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

O ovoj politici kolačića

Ova Pravila o kolačićima objašnjavaju što su kolačići i kako ih koristimo. Trebali biste pročitati ovu politiku da biste razumjeli što su kolačići, kako ih koristimo, vrste kolačića koje koristimo, tj. Podatke koje prikupljamo pomoću kolačića i kako se ti podaci koriste i kako kontrolirati postavke kolačića. Dodatne informacije o tome kako koristimo, pohranjujemo i čuvamo vaše osobne podatke potražite u našim Pravilima o privatnosti.

Možete u bilo kojem trenutku promijeniti ili povući svoj pristanak iz Izjave o kolačićima na našoj web stranici.
Saznajte više o tome tko smo, kako nas možete kontaktirati i kako obrađujemo osobne podatke u našim Pravilima o privatnosti.
Vaš pristanak odnosi se na sljedeće domene: ciscenjedubrovnik.hr

Trenutno stanje: Prihvaćen pristanak. 

  

Što su kolačići?

 

Kolačići su male tekstualne datoteke koje se koriste za pohranu malih podataka. Kolačići se pohranjuju na vaš uređaj kada se web stranica učita u vaš preglednik. Ovi nam kolačići pomažu da web mjesto pravilno funkcionira, učini ga sigurnijim, pružaju bolje korisničko iskustvo i razumijemo kako web stranica funkcionira te da analiziramo što funkcionira i gdje treba poboljšati.
Kako koristimo kolačiće?
Kao i većina internetskih usluga, naša web stranica koristi kolačiće nezavisnih i nezavisnih kolačića u brojne svrhe. Kolačići prve strane uglavnom su potrebni da bi web stranica ispravno funkcionirala i oni ne prikupljaju nikakve vaše osobne podatke.

Kolačići trećih strana koji se koriste na našim web stranicama koriste se uglavnom za razumijevanje izvedbe web stranice, kako komunicirate s našom web stranicom, kako biste zaštitili naše usluge, pružili oglase koji su za vas relevantni, a sve u svemu pružaju vam bolju i poboljšanu korisničko iskustvo i pomažu vam ubrzati buduće interakcije s našim web mjestom.

 

Koje vrste kolačića koristimo?

 

Bitno: Neki su kolačići neophodni da biste mogli iskusiti punu funkcionalnost naše stranice. Omogućuju nam održavanje korisničkih sesija i sprječavanje sigurnosnih prijetnji. Ne prikupljaju i ne pohranjuju nikakve osobne podatke. Na primjer, ovi kolačići omogućuju vam prijavu na vaš račun.

Statistika: Ovi kolačići pohranjuju podatke kao što su broj posjetitelja web mjesta, broj jedinstvenih posjetitelja, koje su stranice web mjesta posjećene, izvor posjeta itd. Ti nam podaci pomažu razumjeti i analizirati koliko dobro web stranica djeluje i tamo gdje treba poboljšanje.

Marketing: Naša web stranica prikazuje oglase. Ovi se kolačići koriste za personalizaciju oglasa koje vam prikazujemo tako da vam znače. Ovi kolačići pomažu nam i da pratimo učinkovitost ovih oglasnih kampanja.
Informacije pohranjene u ovim kolačićima također mogu koristiti nezavisni pružatelji oglasa za prikazivanje oglasa na drugim web mjestima u pregledniku.

Funkcionalno: Ovo su kolačići koji pomažu određenim nebitnim funkcijama na našoj web stranici. Te funkcionalnosti uključuju ugrađivanje sadržaja poput videozapisa ili dijeljenje sadržaja na web mjestu na platformama društvenih medija.

Postavke: Ovi kolačići pomažu nam da pohranimo vaše postavke i postavke pregledavanja poput jezičnih postavki kako biste imali bolje i učinkovitije iskustvo u budućim posjetima web mjestu.

 

Kako mogu kontrolirati postavke kolačića?

 

Ako se kasnije odlučite promijeniti svoje postavke tijekom sesije pregledavanja, na zaslonu možete kliknuti karticu “Pravila o privatnosti i kolačićima”. Ovo će ponovno prikazati obavijest o pristanku koja vam omogućuje da promijenite postavke ili u potpunosti povučete pristanak.

Uz to, različiti preglednici nude različite metode za blokiranje i brisanje kolačića koje koriste web stranice. Možete promijeniti postavke svog preglednika kako biste blokirali / izbrisali kolačiće. Da biste saznali više o upravljanju i brisanju kolačića, posjetite wikipedia.org, www.allaboutcookies.org.

 

IZJAVA O PRIVATNOSTI za korisnike chatbot usluge

 

Namjena chatbot-a je da Vam da odgovore na općenite upite i uputi Vas na mrežne lokacije na kojima možete pronaći više informacija. Ovom Izjavom definira se način postupanja s Vašim osobnim podacima koji mogu biti prikupljeni prilikom korištenja chatbot usluge te Vas se upoznaje s pravima koja možete ostvariti vezano za zaštitu svojih osobnih podataka.

U okviru chatbot-a imamo uvid u Vaše osobne podatke:

tekst Vaših upita i odgovora koje ste dobili od strane chatbot-a
Chatbot funkcionira na način da nije potrebno unositi svoje osobne podatke. Ako unesete podatke o usluzi koju koristite ili svoje druge osobne podatke (iako Vas mi to nismo tražili) ti podaci će nam biti dostupni u obliku prijepisa razgovora.

Tekstovi Vaših upita i odgovora koje ste dobili od strane chatbot-a koriste se za:

prodajne i marketinške svrhe.

Prethodno navedeni podaci obrađuju se temeljem našeg legitimnog interesa radi unaprjeđenja naših usluga i bolje komunikacije s klijentima i onima koji to žele postati.

Podatke (tekstove upita i odgovora) pohranjujemo u Našu bazu, te u Kraken sustav.

Vi kao ispitanik možete u svakom trenutku od nas zatražiti pristup Vašim osobnim podacima, možete zatražiti ograničenje obrade ili brisanje podataka. Brisanje eventualne kopije razgovora koja je pohranjena kod Nas ili u Krakenu-a morate zatražiti sami, sukladno pravilima. Neovisno o svim prethodno navedenim pravima, u svakom trenutku imate pravo na prigovor nadležnom nadzornom tijelu (Agencija za zaštitu osobnih podataka – AZOP).

 

Zaštita osobnih podataka KRAKEN

 

1. Budući da se putem PLATFORME obrađuje potrebama Klijenta prilagođen set osobnih podataka Korisnika, PLATFORMA je prilagođena sustavu zaštite osobnih podataka kako je propisan Mjerodavnim pravom .

2. Budući da je za potrebe izvršenja usluge PLATFORME Kraken izvršitelj obrade a Klijent Voditelj obrade, u Prilogu 1 ovih Općih uvjeta nalaze se Uvjeti. Uvjetima se između ostalog osobito uređuje predmet i trajanje obrade, priroda i svrha obrade, vrsta osobnih podataka i kategorija ispitanika te obveze i prava voditelja obrade.

3. Kraken će u skladu s Mjerodavnim pravom odgovarati samo za onu štetu koja Klijentu, Korisniku ili bilo kojoj trećoj strani nastane uslijed Krakenovog ne pridržavanja Uvjeta i ovih Općih uvjeta.

4. Budući da Klijent putem PLATFORME prikuplja osobne podatke Korisnika, Klijent je obvezan Korisnike na odgovarajući način obavijestiti o osobnim podatcima koje na taj način prikuplja u skladu s člankom 13. i 14. Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka. Kraken neće ni na koji način odgovarati ili biti obvezan nadoknaditi štetu nastalu Klijentu, Korisniku ili bilo kojoj trećoj strani ako Klijent nije Korisniku u skladu s Mjerodavnim pravom pružio odgovarajuću obavijest o podatcima koji se obrađuju putem PLATFORME.

 

 

Adresa: Žrtava s Dakse 10
20000 Dubrovnik
OIB: 96174169832

Mobitel: +385 99 8269 149
e-mail: info@ciscenjedubrovnik.hr